Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι “χαμένες” φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό

Οι “χαμένες” φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό

Φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας είναι το αντικείμενο της έκθεσης “Μέριλιν: Οι χαμένες φωτογραφίες“.

Μπορεί η Μέριλιν Μονρό να ήταν η πιο φωτογραφημένη σταρ, αλλά υπάρχουν φωτογραφίες της που μόλις τώρα ήρθαν στο φως.

Είναι φωτογραφίες από την έκθεση “Μέριλιν: Οι χαμένες φωτογραφίες” και δείχνουν την Μονρό να ποζάρει στο φακό στα διαλείμματα των γυρισμών των ταινιών Niagara και River of No Return.


Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο Allan Snyder, ο προσωπικός μακιγιέρ της Μονρό και ο άνθρωπος που την έβαψε για την κηδεία της το 1962. Ο Snyder δεν είχε σκοπό να δημοσιεύσει καμία από τις φωτογραφίες αυτές έτσι η Μονρό ήταν απόλυτα χαλαρή.

Μάλιστα, σε μια από αυτές ποζάρει στην άγρια φύση, μαζί με αρκούδες. Το παράξενο όμως δεν είναι αυτό αλλά το ότι η Μονρό είχε δεχτεί να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Όμως οι φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια του Pierre Vudrag, που πουλάει φωτογραφίες στο διαδίκτυο και είναι εκείνος που οργάνωσε την έκθεση.



Ο Vudrag βρήκε και φωτογραφίες που είχαν τραβήξει ο Milton H. Greene, πρωτοπόρος της έγχρωμης φωτογραφίας, Thomas “Doc” Kaminski, επίσημος φωτογράφος του στούντιο όπου γυρίστηκε η τελευταία φωτογραφία της Μονρό και του Mischa Pelz, φωτογράφου στα γυρίσματα των ταινιών “Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές” και “Πώς να παντρευτείτε έναν εκατομμυριούχο”.

Οι φωτογραφίες αυτές, τις οποίες ο φωτογράφος κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα, ανακαλύφθηκαν όταν κατά τη διάρκεια σεισμού ένα κουτί έπεσε από ένα ράφι!

ΠΗΓΗ: nydailynews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το άλμπουμ με 69 από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες του κόσμου

Η ατελείωτη λίστα των εραστών της Τζάκι Κέννεντι! Αποκαλύψεις

Αποκάλυψη! Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε – Tην δολοφόνησαν οι Κέννεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!

“Σώθηκε” από δημοπρασία το ροζ video της Μονρό με Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι

Έλλα Φιτζέραλντ: Πως η Μέριλιν Μονρό της άλλαξε τη ζωή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε