Κόσμος

Πέντε νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στην Ουκρανία

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τρίτη όταν συνετρίβη ελικόπτερο του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας.

Το ελικόπτερο τύπου Mi-8 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας, για μια πτήση πρακτικής εξάσκησης του πληρώματος, ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται τα τρία μέλη του πληρώματος, αλλά και δύο μέλη του πληρώματος εδάφους.
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκροί και οι 22 επιβαίνοντες

Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε λίμνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2