Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρετζέπ Ταγίπ… Τραμπ! “Φιμώνει” το CNN η αμερικανική Κυβέρνηση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σε μια πρωτοφανή για τα δημοκρατικά χρονικά απόφαση προχώρησε η αμερικανική Κυβέρνηση, η οποία ουσιαστικά επιβάλλει εμπάργκο στους δημοσιογράφους του CNN, με τους οποίος ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε… ανοιχτή κόντρα!

Στο αμερικανικό CNN, το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κατηγορήσει για “ψεύτικες ειδήσεις“, επιβάλλεται “πάγωμα” σχετικά με τις εμφανίσεις μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ!

Δημοκρατικά!

Θα στέλνουμε αντικαταστάτες σε μέρη που πιστεύουμε πως έχει λογική να προωθούμε την ατζέντα μας“, είπε απλά, ωραία και… δημοκρατικά ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στο Politico και μια… (προεδρική) ψυχή σε γειτονική μας χώρα ίσως και να ένιωσε μια υπερηφάνεια που και κάποιος άλλος ηγέτης ακολουθεί τις ίδες πρακτικές σχετικά με το “φίμωμα” των ΜΜΕ.

Ο ίδιος πρόσθετε πως η απαργόρευση δεν είναι μόνιμη, ωστόσο ένας ρεπόρτερ του CNN έχει αντίθετη άποψη. “Προσπαθούν να ρίξουν στο σκοτάδι το CNN”, είπε χαρακτηριστικά στη New York Post.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sean Spicer, από την πλευρά του, αρνήθηκε πως το CNN “παρακάμπτεται”, λέγοντας πως… καλεί τους ρεπόρτερ στις ενημερώσεις! Προμοτάρει το αυτονόητο δηλαδή…

Δεν θα κάτσω να συναναστραφώ με ανθρώπους που δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν κάτι σωστά“, είπε επίσης, συμπληρώνοντας πως και οι κλήσεια αυτές στις ενημερώσεις θα γίνεται κατά την κρίση του…

Εδώ να θυμίσουμε πως στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την ορκωμοσία του, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε “θερμό” επεισόδιο με τον δημοσιογράφο του CNN, Τζιμ Ακόστα, στον οποίο δεν επέτρεψε να κάνει ερώτηση, λέγοντάς του πως το μέσο που εκπροσωπεί μεταφέρει “ψευδείς ειδήσεις”.

Θυμηθείτε το απίστευτο βίντεο

Πηγή: nypost.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε