Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύμβουλος Τραμπ: Βγάλτε το σκασμό!

Σύμβουλος Τραμπ: Βγάλτε το σκασμό!

Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε που λέει και ο λαός. Ο Στιβ Μπάνον, σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του. Οπότε, μάλλον δεν πρέπει να ρίχνει κανέναν από τα σύννεφα το “βγάλτε το σκασμό” που είπε, ουσιαστικά, στους δημοσιογράφους.

Τα μέσα ενημέρωσης είναι «μέρος της αντιπολίτευσης» και θα πρέπει «να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό», δήλωσε στρατηγικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου στους New York Times. «Τα μέσα ενημέρωσης εδώ είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης (…) όχι το Δημοκρατικό Κόμμα (…). Δεν κατανοούν αυτή τη χώρα. Δεν κατανοούν για ποιο λόγο ο Ντόναλντ Τραμ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ», είπε ο Μπάνον σε τηλεφωνική του συνέντευξης στην εφημερίδα.

«Τα μέσα θα πρέπει να παρεμποδιστούν και να ταπεινωθούν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και απλώς να ακούσουν για λίγο. Τα μεγάλα μέσα δεν απέλυσαν κανέναν που παρακολούθησε την προεκλογική μας εκστρατεία», πρόσθεσε ο Μπάνον που διετέλεσε γενικός διευθυντής της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ.

«Δείτε τους λογαριασμούς στο Twitter αυτών των ανθρώπων: είναι ξεκάθαροι υποστηρικτές της εκστρατείας της (Χίλαρι) Κλίντον. Και γι’ αυτό δεν έχετε εξουσία. Ταπεινωθήκατε», συνέχισε.

Οι δηλώσεις του Μπάνον, που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, έρχονται την ώρα που υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Τύπου. Ο Τραμπ είχε δηλώσει το Σάββατο απευθυνόμενος σε πράκτορες της CIA ότι είναι «σε πόλεμο» με τα μέσα και ότι οι δημοσιογράφοι είναι «μεταξύ των πιο ανέντιμων ανθρώπων στον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε