Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τις απειλούσαν με φίδια, ιγκουάνα και πιτμπουλ – Μάνα και κόρη θύματα δουλείας

Από αριστερά προς τα δεξιά: Τζόρντι Κάλαχαν
Από αριστερά προς τα δεξιά: Τζόρντι Κάλαχαν, Τζέσικα Χαντ, Ντάνιελ Μπράουν

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Οχάιο στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Δυο άνδρες και μια γυναίκα κατηγορούνται για δουλεία καθώς φέρονται να κρατούσαν επί τουλάχιστον δυο χρόνια αιχμάλωτες μια ανάπηρη γυναίκα και την κόρη της.

Τις απειλούσαν με μεγάλα φίδια, τις ανάγκαζαν να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο όπου ένα ιγκουάνα ήταν εκτός γυάλας, προκειμένου να τις εκφοβίσουν ώστε να μη διαφύγουν. Τις άφηναν νηστικές, ενώ τις απειλούσαν, εκτός από τα ερπετά και με μεγάλα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

Η μητέρα δεχόταν ξυλοδαρμούς και απειλές με όπλα και αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Τζόρντι Κάλαχαν, 26 ετών, ο Ντάνιελ Μπράουν, 31 ετών και η Τζέσικα Χαντ, 31 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δουλεία και καταναγκαστική εργασία.

Και όλα αυτά γιατί; Οι τρεις κατηγορούμενοι εξανάγκαζαν τις δύο γυναίκες να τους καθαρίζουν το σπίτι, να τους πλένουν τα ρούχα, να κάνουν τα ψώνια καθώς και να φροντίζουν τα σκυλιά αλλά και τα ερπετά που υπήρχαν στο σπίτι. Η Χαντ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες ότι έκλεβε το μηνιαίο επίδομα αναπηρίας της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Μίλησε” το DNA: Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ έχει κόρη με μια από τις απαχθείσες

«Εκτελέστε τον!» λέει η κόρη του απαγωγέα του Κλίβελαντ – Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις: ήθελε να αφήσει όλα τα χρήματά του στα θύματα

“Τις βρήκαμε!” Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει τα τρία θύματα της απαγωγής στο Κλίβελαντ – Ήθελε να αυτοκτονήσει ο δράστης; – Δραματικές μαρτυρίες

Πως έζησαν τον εφιάλτη στο Κλίβελαντ – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: με άφηνε νηστική για να αποβάλω – Γιόρταζε σαν γενέθλια τις απαγωγές

«Αυτές φταίνε!» Το μυστηριώδες σημείωμα αυτοκτονίας του απαγωγέα του Κλίβελαντ

Τα κτήνη του Κλίβελαντ φωτογραφίζονταν μπροστά από το κολαστήριο των τριών γυναικών! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μια συγκλονιστική ιστορία! Τρεις γυναίκες, θύματα απαγωγής – Κρατούνταν σε υπόγειο – Βρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε