Κόσμος

Tραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αίγυπτο καθ’ οδόν για τη Γάζα η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF, Κάθριν Ράσελ, τραυματίστηκε χθες Τρίτη (14.11.2023) σε τροχαίο ατύχημα στην Αίγυπτο, ενώ κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας και αναγκάστηκε να αναβάλει την επίσκεψή της στο Ισραήλ, λόγω του τραυματισμού της, ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά.

«Ενώ κατευθυνόταν στη Ράφα, πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητο έπεσε ή προσπάθησε να αποφύγει μια μεγάλη λακκούβα, με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα βαθύ χαντάκι και να ανατραπεί», είπε ο Κέρτις Κούπερ για τον τραυματισμό σε τροχαίο στην Αίγυπτο της εκτελεστικής διευθύντριας της UNICEF, που όδευε στη Γάζα.

Τα τραύματα που υπέστη η Κάθριν Ράσελ «δεν θεωρούνται σοβαρά», ωστόσο έχει αρκετούς μώλωπες και αισθάνεται δυσφορία, πρόσθεσε ο Κούπερ για το τροχαίο.

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF, Κάθριν Ράσελ, συνέχισε το ταξίδι της στη Γάζα αλλά στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι χρειαζόταν περισσότερη φροντίδα και για αυτό ανέβαλε την περιοδεία της στην περιοχή.

Στο Ισραήλ η Ράσελ σκόπευε να συναντηθεί με οικογένειες τα παιδιά των οποίων έχουν απαχθεί από τη Χαμάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Τραμπ, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ θέλουν να συνεχιστούν πιο έντονα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
«Πρόκειται για μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον ουκρανικό λαό και την ευρω-ατλαντική ασφάλεια» συμφώνησαν οι τέσσερις ηγέτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες