Κόσμος

Τριερβελέρ: Όταν το έμαθα, ένιωσα να πέφτω από ουρανοξύστη

Την πρώτη της συνέντευξη από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο της σχέσης του Φρανουά Ολάντ με τη Ζουλί Γκαγιέ, που οδήγησε και στο χωρισμό της από τον Γάλλο πρόεδρο, δίνει στο Paris Match η Βαλερί Τριερβελέρ.

Η επιλογή του Paris Match δεν είναι τυχαία. Στο περιοδικό εργάζεται εδώ και χρόνια η πρώην πια Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Δε σταμάτησε την εργασιακή της σχέση, άλλωστε, ούτε μετά την εκλογή του Ολάντ στην προεδρία της χώρας.

«Ο χωρισμός μου δεν είναι απόλυση. Δεν υπήρξε προειδοποίηση. Είναι καιρός όμως να γυρίσω σελίδα», λέει.

Δημοσιογράφος και φωτογράφος του Paris Match ακολούθησαν την Τριερβελέρ στο ταξίδι της στην Ινδία. Ήταν στην ίδια πτήση της Air France, δυο σειρές μακριά από εκεί που καθόταν η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ.

Στη διάρκεια της πτήσης, τους πλησίασε και άρχισαν να μιλούν. Της είπαν πως ήθελαν να μάθουν για τις 17 μέρες που έζησε μετά τις αποκαλύψεις του Closer και το μέλλον που φαντάζεται. «Η Βαλερί δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη αλλά συμφώνησε πως η συζήτηση (που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά) καταγράφεται», γράφει ο δημοσιογράφος.

Το κείμενο είναι… αποθεωτικό. Μιλά για μια γυναίκα που «σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει, είναι καυστική αλλά και συγκινητική».

«Επειδή έπαψα να είμαι πρώτη κυρία δε σημαίνει πως η ζωή τελείωσε», λέει η Τριερβελέρ. «Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά δεν περνάω μια περίοδο κρίσης. Αυτός δεν είναι ο πρώτος χωρισμός στη ζωή μου. Είναι βίαιο, εξαιτίας της δημοσιότητας», λέει.

Παραδέχτηκε πως είχε ακούσει φήμες για πιθανή σχέση του Ολάντ, αλλά δεν τις πίστεψε. «Δεν έδινα προσοχή. Όταν έμαθα, ήταν σα να έπεσα από ουρανοξύστη».

«Η πολιτική είναι ένας κόσμος στον οποίο η προδοσία έχει ένα τίμημα και αυτές δεν είναι οι δικές μου αξίες”, πρόσθεσε η Τριερβελέρ, η οποία υπογράμμισε ότι “δε μετανιώνει για τίποτα. (…) Βρέθηκα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα στη χλιδή. Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αλλά η μητέρα μου ήταν ταμίας και ο πατέρας μου είχε χάσει το ένα του πόδι. Μεγάλωσα σε εργατικές κατοικίες. Υπήρχε μια τεράστια διαφορά. Τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησα πόσο τυχερή ήμουν. (…).
Αυτό που έζησα ήταν μια εξαιρετική ζωή που με πήγε σε κάτι άλλο. Θα ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή, αλλά θα είναι εμπλουτισμένη με μια νέα εμπειρία. Μέσα σε λίγες ημέρες έλαβα εκατοντάδες γράμματα και μηνύματα υποστήριξης», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μυαλό της Βαλερί Τριερβελέρ – ΦΩΤΟ

Τριερβελέρ: “Είμαι πολύ καλά” – ΦΩΤΟ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της απατημένης Τριερβελέρ! ΦΩΤΟ

Βαλερί Τριερβελέρ: η άνοδος και η πτώση της ως Πρώτη Κυρία σε φωτογραφίες!

Ολάντ: Θα σας τα πω όλα πριν τις 11 Φεβρουαρίου – Τι έγραψε στο twitter η Βαλερί

Και επίσημα εργένης ο Φρανσουά Ολάντ – Ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη Βελερί Τριερβελέρ

Τριερβελέρ: Francois, ne me quitte pas! Έκανε γυαλιά καρφιά το γραφείο του Ολάντ!

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές στιγμές σε τσίρκο στη Βραζιλία - Γυναίκα ακροβάτης που κρεμόνταν από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό
Ο υπεύθυνος του τσίρκου Circo Robatiny στο οποίο εργαζόταν η ακροβάτης έριξε τις ευθύνες για το περιστατικό της πτώσης στην Ντίας και όχι σε βλάβη του εξοπλισμού
Ακροβάτης πέφτει στο κενό
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland – Αποκλειστικό μήνυμα και προσωπικές αναμνήσεις
Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στο Space Mountain, το οποίο, όπως λέει, ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια στο πάρκο ενώ η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σου»
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι