Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζιχαντιστές οι δράστες του μακελειού στην Καλιφόρνια – Δείτε φωτογραφίες

Τζιχαντιστές οι δράστες του μακελειού στην Καλιφόρνια – Δείτε φωτογραφίες

Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της Tashfeen Malik που σκοτώθηκε μαζί με τον σύζυγο της Syed Rizwan Farook από αστυνομικούς αφού προηγουμένως έκαναν την επίθεση με 14 νεκρούς στην Καλιφόρνια, στο Σαν Μπερναρντίνο. Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δήλωσε σήμερα σε ιντερνετικό ραδιόφωνο ότι και οι δύο δράστες ήταν οπαδοί της.

Στη φωτογραφία βλέπετε την 29χρονη Πακιστανή Tashfeen Malik που ζούσε πάνω από 20 χρόνια στη Σαουδική Αραβία.

Η 29χρονη πριν το μακελειό φέρεται να ανέβασε στο Facebook μήνυμα προς τον επικεφαλής του Isis και πλέον το FBI αντιμετωπίζει το μακελειό ως τρομοκρατική ενέργεια.
Μάλιστα στο σπίτι που έμενε με τον 28 χρονο σύζυγο της Rizwan Farook βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικές ύλες. Όπως αποκαλύπτεται γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών και παντρεύτηκαν πριν από 2 χρόνια.

“Δύο οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν πριν από μερικές ημέρες σε κέντρο στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας”, μετέδωσε ο al-Bayan, ο ραδιοφωνικός σταθμός της εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Πρακτορείο ειδήσεων που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές του ΙΚ μετέδωσε χθες ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν οπαδοί της οργάνωσης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε