Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Υπέρβαρο μοντέλο αρνείται να κάνει δίαιτα και προκαλεί τη Victoria Secret

Υπέρβαρο μοντέλο αρνείται να κάνει δίαιτα και προκαλεί τη Victoria Secret

Ξέρει ότι το βάρος της είναι πολύ πιο πάνω από το φυσιολογικό, αλλά δε διστάζει να δηλώνει μοντέλο και να φωτογραφίζεται με μαγιό και εσώρουχα. Πρόκειται για την Tess Holliday που με τις σέξι και εκκεντρικές της πόζες έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη Tess είναι υπέρβαρο μοντέλο και δε νιώθει καθόλου άσχημα να φωτογραφίζεται. Υπερασπίζεται και αγαπά το σώμα της. Και προσπαθεί να παρακινήσει όλες τις κοπέλες να κάνουν το ίδιο. Με μέγεθος 22, διαφημίζει το κορμί της και αυτοσαρκάζεται. ”Είναι λάθος να διαιωνίζουμε και να προωθούμε τον ανορεκτικό τύπο μοντέλου. Όπως και αν είμαστε οι κοπέλες, πρέπει να νιώθουμε σέξι και όμορφες με το κορμί μας”.

”Αν θέλουν οι ατζέντες της Victoria Secret, μπορούν να απευθυνθούν σε εμένα για μία φωτογράφιση διαφορετική που σίγουρα θα προκαλέσει”. Πρόκειται για μία συνειδητοποιημένη κοπέλα. ”Ξέρω πως είμαι χοντρή. Προφανώς και δεν ξύπνησα έτσι, αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Εξακολουθώ να ζω κανονικά και να είμαι χαρούμενη”.

”Δεν κάνω κάποια δίαιτα, γιατί δεν πιστεύω πως βοηθούν”. Παρά το γεγονός ότι μοιράζεται συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από το γυμναστήριο, η Τες επιμένει ότι δεν προσπαθεί να αλλάξει το σώμα της. ”Δεν ντρέπομαι για μένα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε