Κόσμος

Αφεντικά τύραννοι για 20χρονη – Πήδηξε από τον 2ο για να γλιτώσει [vid]

Σε απίστευτα βασανιστήρια υπέβαλαν μια 20χρονη που εργαζόταν για εξέχουσα οικογένεια στον Λίβανο.

Η 20χρονη Lelisa έφτασε στο σημείο να πηδήξει από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο της πόδια για να γλιτώσει.

Ήταν στις 11 Μαρτίου που έκανε τη βουτιά στο κενό μετά από μήνες βασανιστηρίων. Τότε μίλησε και για την τρομακτική δοκιμασία που έζησε στα χέρια της ισχυρής οικογένειας στη βιομηχανία της μόδας του Λιβάνου.

“Με χτυπούσαν με ηλεκτρικό καλώδιο, με έσερναν από τα μαλλιά και χτυπούσαν το κεφάλι μου στους τοίχους”.

LENSALELISA

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια

Η θεία της Lensa Lelisa τράβηξε βίντεο με όσα αποκάλυπτε ενώ ανέρρωνε στο νοσοκομείο Serhal έξω από τη Βηρυτό στις 19 Μαρτίου.

Η Lensa είχε φτάσει στη Βηρυτό από την Αιθιοπία τον Ιούλιο για να εργαστεί για την οικογένεια της σχεδιάστριας μόδας Eleanore Ajami με την Eleanore Couture. Θα εργαζόταν και για τα παιδιά της Alexis, Crystel και Joe Khalil.

ALEXIS CRYSTEL ELEANORE JOE

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι τη χτυπούσαν καθημερινά και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας και δεν της επέτρεπαν να φύγει από το σπίτι για κανένα λόγο.

“Κάθε ώρα υπήρχε κάποια μορφή βασανιστηρίων και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να σωθώ”.

Ο Joe Khalil όπως υποστήριξε την έσερνε συχνά από τα μαλλιά, της έβαζε τα δάχτυλα στα μάτια και μαζί με την αδερφή του Crystel της επιτίθονταν με ψαλίδια.

Αποφάσισε να δραπετεύσει τελικά με ένα άλλο κορίτσι από την Αιθιοπία. Πήδηξε πρώτη και έσπασε και τα δυο της πόδια. Έτσι η άλλη οικιακή βοηθός αποφάσισε να κάνει πίσω.

“Ευχαριστώ τον Θεό που δεν πέθανα και είμαι καλά. Έχω βιώσει πολλή κακοποίηση αλλά κανείς δεν με βλέπει και δεν βοηθά. Αν μιλήσουμε για τα προβλήματά μας θα μας πονέσουν ακόμα περισσότερο”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΕΕ και ΝΑΤΟ στηρίζουν τον Ζελένσκι που πηγαίνει στη Φλόριντα να μιλήσει με τον Τραμπ για το σχέδιο λήξης του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Ζελένσκι, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για τις ΗΠΑ, είπε ότι μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες του με τον Τραμπ θα ενημερώσει άμεσα τους Ευρωπαίους
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Βρέθηκαν τα λείψανα της 9χρονης Μέλοντι που αγνοούνταν επί 2 μήνες στις ΗΠΑ - Συνελήφθη η μητέρα της και δηλώνει αθώα
Έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε φυσίγγιο στην αποθήκη της μητέρας, το οποίο ταιριάζει με φυσίγγια που βρέθηκαν κοντά στα λείψανα της άτυχης Μέλοντι, τα οποία εντόπισε τυχαία ένα ζευγάρι στην πολιτεία Γιούτα
Η 9χρονη Μέλοντι που αγνοούνταν για πάνω από 2 μήνες
Ο Ζελένσκι αποφασισμένος να «κάνει ό,τι χρειαστεί για να σταματήσει τον πόλεμο» – «Η Ουκρανία δεν βιάζεται για επίλυση με ειρηνικά μέσα» λέει ο Πούτιν
«Σε αυτόν τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, θέλουμε ειρήνη, ενώ η Ρωσία επιδεικνύει την επιθυμία να συνεχίσει, αν ολόκληρος η Ευρώπη και η Αμερική είναι στο πλευρό μας, μαζί θα σταματήσουμε τον Πούτιν» τονίζει ο Ζελένσκι
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν