Κόσμος

Άφησε τα παιδιά της χωρίς φαγητό κι έφυγε για να προγραμματίσει το γάμο της!

Μοιάζει απίστευτο αλλά φαίνεται πως (δυστυχώς) είναι πέρα για πέρα αληθινό: μια μητέρα άφησε τα δυο αγοράκια της στο σπίτι, χωρίς φαγητό για να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να προγραμματίσει το γάμο της!

Η 30χρονη μητέρα άφησε τους δυο γιους της, ηλικίας 6 και 11 ετών, μόνους τους στο σπίτι τους στο Μπράντφορντ της Βρετανίας για να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να προετοιμάσει το γάμο της! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τους άφησε να έχουν να φάνε τις δυο ημέρες που εκείνη θα έλειπε, λίγη… σούπα!

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο μικρός γιος της, είπε στη δασκάλα του ότι η μαμά του ήταν στη Γαλλία. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, που βρήκε τα δυο παιδιά μόνα τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης της 30χρονης, η μητέρα των παιδιών είχε γνωρίσει έναν άνδρα online και αποφάσισε να τον παντρευτεί στο Παρίσι. Έφυγε λοιπόν κι άφησε τα παιδιά της μόνα της, για να προετοιμάσει το γάμο της.

Όταν από το σχολείο του μικρού της γιου αποφάσισαν να της τηλεφωνήσουν, εκείνη δεν απάντησε και μετά είδαν πως το 6χρονο αγόρι είχε πάει να πάρει από το σχολείο ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Η γυναίκα συνελήφθη μόλις επέστρεψε στη Βρετανία και αρχικά υποστήριξε ότι ήθελε να αφήσει τα παιδιά με κάποιο φιλικό πρόσωπο αλλά ο μεγαλύτερος γιος της, την έπεισε πως εκείνος και ο αδερφός του θα ήταν μια χαρά. Και τον… άκουσε!

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή, αφού δήλωσε ένοχη για παραμέληση ανηλίκων.

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι