Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Άφωνη η Κέιτ με το τραγούδι στον Γουίλιαμ! “Έχεις μεγάλη μύτη, ελπίζουμε και μεγάλα προσόντα”

Άφωνη η Κέιτ με το τραγούδι στον Γουίλιαμ! “Έχεις μεγάλη μύτη, ελπίζουμε και μεγάλα προσόντα”

Τα άσεμνα τραγούδια κατά τη διάρκεια διαγωνισμών τοξοβολίας αποτελούν παράδοση στο Bhutan. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στην περίπτωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η 34χρονη δούκισσα του Cambridge έμεινε πραγματικά άφωνη όταν ανακάλυψε τους στίχους του τραγουδιού που φώναζαν στον Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια αγώνα τοξοβολίας. “Είσαι φαλακρός. Η μύτη σου είναι πολύ μεγάλη. Ελπίζουμε και τα προσόντα σου να είναι μεγάλα”, τραγουδούσαν ρυθμικά.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Sonam Karma που εργάζεται στενά με τον πρίγκιπα Jigyel και τους μετέφρασε τους στίχους των τραγουδιών που έλεγαν. Σε μια εκδήλωση με έντονο τοπικό χρώμα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προσπάθησαν όσο μπορούσαν να τιμήσουν το βασίλειο επιδιδόμενοι στο παραδοσιακό άθλημα της χώρας. Μολονότι τους επιτράπηκε να μειώσουν λίγο αυτήν την απόσταση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο.

Το πριγκιπικό ζεύγος είχε συναντηθεί με τον βασιλιά του Μπουτάν, τον Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βαντσούκ και τη βασίλισσα Τζετσούν Πέμα. Ο Γυίλιαμ και η Κέιτ έμειναν για δύο ημέρες στο ορεινό βασίλειο των 750.000 κατοίκων, που είναι διάσημο καθώς ήταν η τελευταία χώρα του κόσμου που απέκτησε τηλεόραση, και σήμερα θα επισκεφθούν το βουδιστικό μοναστήρι Τακσάνγκ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε