Κόσμος

Άγιος Δομίνικος: Δολοφόνησαν τον υπουργό Περιβάλλοντος μέσα σε κυβερνητικό κτίριο

Νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο γραφείο του έπεσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Δομινικανής Δημοκρατίας, Ορλάντο Χόρχε Μέρα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Acento, υπάρχουν αναφορές για επτά εκρήξεις και πυροβολισμούς την ώρα που ο ένοπλος άνδρας που σκότωσε τον Μέρα έχει διαφύγει και καταζητείται.

Ο δράστης εισέβαλε στην αίθουσα όπου ήταν σε εξέλιξη η εβδομαδιαία σύσκεψη του υπουργού με τους υφυπουργούς και άνοιξε πυρ, σύμφωνα με τρεις πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη» ανέφερε στο Twitter το υπουργείο, χωρίς άλλες διευκρινίσεις.

https://youtu.be/1_QnjAFikmM

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ένοπλος έχει ταμπουρωθεί στο κτίριο και αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων κλήθηκαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο Μέρα ήταν νομικός και ιδρυτικό μέλος του Σύγχρονου Επαναστατικού κόμματος. Ανέλαβε υπουργός Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων τον Αύγουστο του 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Shein στο εδώλιο των Βρυξελλών - Ποιες κυρώσεις έχει στα χέρια της η Κομισιόν
Η κινεζική πλατφόρμα fast fashion, που έχει ήδη επικριθεί για επικίνδυνα προϊόντα και παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές, βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο ευρωβουλευτών οι οποίοι ζητούν την αναστολή της
Το λογότυπο της Shein