Κόσμος

Αγνοείται δημοσιογράφος που τραυματίστηκε στη Συρία

Μια δημοσιογράφος από την Ιαπωνία τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα, κάνοντας ρεπορτάζ στη συνοικία Σλεϊμάν αλ Χάλαμπι στο Χαλέπι, τη συριακή οικονομική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπάρχουν αντιφατικές αναφορές για την τύχη της δημοσιογράφου, σύμφωνα όμως με μια μη-διασταυρωμένη μαρτυρία αυτή νοσηλεύεται πλέον στο τοπικό νοσοκομείο.

Αφότου ξέσπασε πέρυσι τον Μάρτιο η αντικαθεστωτική εξέγερση στη Συρία, σκοτώθηκαν εκεί ο δημοσιογράφος του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2, Ζιλ Ζακιέ, η Αμερικανίδα Μαρί Κόλβιν, που δούλευε για τους βρετανικούς Sunday Times, αλλά και ο Γάλλος φωτογράφος Ρεμί Οσλίκ — άπαντες στην πόλη Χομς, στην κεντρική Συρία.

Διαβάστε

Συρία: Φεύγουν οι παρατηρητές του ΟΗΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα