Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ακύρωσε δημόσια εμφάνιση λόγω αδιαθεσίας η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Ακύρωσε δημόσια εμφάνιση λόγω αδιαθεσίας η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πολύ σπάνια η Βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της. Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ανάκτορο του Μπάκινγχαμ, η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν αισθάνεται καλά και δεν θα παραστεί σε επίσημο γεγονός που έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα παρίστατο σε θρησκευτική τελετή στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου για την 200η επέτειο του Τάγματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου.

“Η βασίλισσα δεν αισθάνεται καλά σήμερα και αποφάσισε να μην παρευρεθεί” στην τελετή αυτή, προσθέτει το Ανάκτορο στην ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρινίζει ότι θα την αντικαταστήσει ο δούκας του Κεντ.

Η Ελισάβετ ακυρώνει πολύ σπάνια την παρουσία της σε επίσημα γεγονότα. Τελευταία φορά το είχε κάνει το 2016 όταν ένα άσχημο κρυολόγημα την είχε αναγκάσει να μην πάει στη λειτουργία των Χριστουγέννων.

Η βασίλισσα τιμάει κάθε χρόνο εκατοντάδες δεσμεύσεις. Ωστόσο αποφάσισε να κάνει λίγο πίσω και να παραχωρήσει την ευθύνη για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχει υπό την αιγίδα της στον γιο της πρίγκιπα Κάρολο και τους εγγονούς της Ουίλιαμ και Χάρι, οι οποίοι την βοηθούν όλο και περισσότερο στα καθήκοντά της εκπροσώπησης του βρετανικού στέμματος. Ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 97 ετών, αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του πέρυσι το καλοκαίρι.

Την Άνοιξη, η Ελισάβετ υπεβλήθη με επιτυχία σε εγχείρηση καταρράκτη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις