Κόσμος

Άλλαξε η ημερομηνία για τα βραβεία Grammy λόγω κορονοϊού

Για δύο μήνες αργότερα μετατέθηκαν τα βραβεία Grammy, λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Variety, η απονομή, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Λος Άντζελες στις 31 Ιανουαρίου, μετατέθηκε για τις 14 Μαρτίου.

Η κατάσταση που επικρατεί στην «πόλη των αγγέλων» με νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (74.000) και την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία, οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Έτσι, ο σχεδιασμός για τον τρόπο διεξαγωγής της απονομής των βραβείων συνεχίζεται, προκειμένου να γίνει με ασφάλεια.

Όσον αφορά στις υποψηφιότητες, «βασίλισσα» είναι η Μπιγιονσέ με εννέα, με τις Ντούα Λίπα, Σουίφτ και Ρόντι Ριτς να ακολουθούν με έξι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 2
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1