Κόσμος

Αμερικανοί στρατιώτες σακάτεψαν και βίασαν ιερόδουλη που ήταν έγκυος

Δύο Αμερικανοί στρατιώτες που κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία η οποία ήταν έγκυος, στη Βιντσέντσα (βόρεια) θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη της Ιταλίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, που υπηρετούν σε μια μονάδα αλεξιπτωτιστών που εδρεύει στη Βιντσέντσα, συνελήφθησαν προχθές Τετάρτη.

«Οι δύο στρατιώτες θα δικαστούν στην Ιταλία. Η απόφαση αυτή είναι οριστική», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντρέα Ορλάντο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Η ιταλική αστυνομία, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας, ανέφερε ότι οι ύποπτοι κατηγορούνται πως την απήγαγαν και τη βίασαν στις αρχές του Ιουλίου. Κατόπιν την ξυλοκόπησαν και την εγκατέλειψαν σε ένα χωράφι, αφού της έκλεψαν το πορτοφόλι.

Ο ένας από αυτούς τους δύο αλεξιπτωτιστές είχε επίσης κατηγορηθεί για το βιασμό μιας έφηβης 17 ετών σε μια επίθεση η οποία είχε διαπραχθεί τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο στρατιώτες καθώς η γυναίκα είχε απομνημονεύσει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

«Δύο μεγάλες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ όπου ζουν πολλοί Αμερικανοί βρίσκονται στη Βιντσέντσα» υπενθύμισε ο δήμαρχος της πόλης Ατσίλε Βαριάτι.

«Ζουν στην Ιταλία, οφείλουν να σέβονται τους ιταλικούς νόμους. Αυτοί που παραβιάζουν τους κανόνες πρέπει να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνέπειες με τους Ιταλούς πολίτες», δήλωσε ο δήμαρχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι δύο αλεξιπτωτιστές που συνελήφθησαν βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση στη φυλακή Ντελ Ντιν στη Βιντσέντσα, ανέφερε η ιταλική αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργή στην Ινδία! Βίασαν 6χρονο κοριτσάκι μέσα στο σχολείο – Δράστες οι δύο γυμναστές

Αχαϊα: ”Με κλείδωσαν στο αυτοκίνητο και με βίαζαν διαδοχικά” – Εφιάλτης στο σχόλασμα για νεαρή εργαζόμενη!

Βίασαν, σκότωσαν και κρέμασαν 8χρονο κοριτσάκι στην Ινδία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 24