Κόσμος

Αναγκαστική προσγείωση για πτήση της EgyptAir!

Αναγκαστική προσγείωση στο Ουζμπεκιστάν έκανε αεροπλάνο της EgyptAir που εκτελούσε την πτήση από το Κάιρο στο Πεκίνο.

Το αεροπλάνο, με 118 επιβάτες και 17 μέλη πληρώματος, προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά την απειλή για τοποθέτηση εκρηκτικών. Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ άγνωστος ενημέρωσε τις αρχές ότι υπάρχει βόμβα στο αεροπλάνο. Πρόκειται για την πτήση MS955.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το αεροσκάφος εκκενώθηκε, έγινε έρευνα σε αυτό και δεν βρέθηκαν εκρηκτικά. “Το αεροπλάνο ετοιμάζεται να συνεχίσει τη διαδρομή του. Ήταν φάρσα, δόξα τω Θεώ”, είπαν οι αξιωματούχοι. Η EgyptAir έχει δεχθεί σειρά απειλών για τοποθέτηση βόμβας σε αεροσκάφη της μετά τη συντριβή στη Μεσόγειο της μοιραίας πτήσης στις 19 Μαΐου. Όλες αυτές οι απειλές αποδείχθηκαν φάρσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ στάζει φαρμάκι για τους Κλούνεϊ που πήραν γαλλική υπηκοότητα - «Δύο από τους χειρότερους όλων των εποχών στα προγνωστικά»
«Καλά νέα, πηγαίνουν σε μια χώρα με μεγάλη εγκληματικότητα λόγω της καταστροφικής διαχείρισης της μετανάστευσης» ήταν το βιτριολικό σχόλιο του Αμερικανού προέδρου
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν