Κόσμος

Ανατριχιαστική δήλωση: Η Μαριούπολη θα είναι το καλύτερο μνημείο για τους νεκρούς μας

Με μία φράση που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, ένας ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών ανέλαβε ουσιαστικά την ευθύνη για το μακελειό που έγινε σήμερα στη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA της Ρωσίας, ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο δήλωσε σε μία τελετή που έγινε στην πόλη Ντονέτσκ: “Σήμερα εξαπολύθηκε μία επίθεση στη Μαριούπολη. Θα είναι το καλύτερο δυνατό μνημείο σε όλους τους νεκρούς μας”.

Στο μεταξύ, ο αριθμός των νεκρών από τον βομβαρδισμό της Μαριούπολης ανεβαίνει. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της αστυνομία, οι νεκροί ανέρχονται σε 20.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ μετέδωσε νωρίτερα πως οι αντάρτες αρνήθηκαν ότι ευθύνονται για την επίθεση.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Αθωώθηκε η Άντζελα Ρέινερ από κατηγορίες που αφορούσαν φορολογική υπόθεση – Πιθανή υποψηφιότητα για την ηγεσία των Εργατικών
Η Ρέινερ μίλησε στον Guardian και το ITV News και, όταν ρωτήθηκε αν ο Στάρμερ θα πρέπει να παραιτηθεί, απάντησε: «ο Κιρ θα πρέπει να το σκεφτεί»
FILE PHOTO: British Deputy Prime Minister Angela Rayner visits the community kitchen at the Newquay Orchard on February 10, 2025 in Newquay, Britain. Leon Neal/Pool via REUTERS/File Photo
«Ο νοροϊός είναι ο πιο εύκολα μεταδιδόμενος ιός» λέει ο Γκίκας Μαγιορκίνης για το κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται σε καραντίνα με κρούσματα γαστρεντερίτιδας
«Είναι ένας ιός ο που αν μπει σε ένα μέρος, τους μολύνει όλους με προβλήματα γαστρεντερίτιδας, με διάρροιες και εμέτους. Τα κοινά αντισηπτικά δεν τον προλαμβάνουν, χρειάζεται πλύσιμο χεριών»
Το κρουαζιερόπλοιο Ambassador Cruise Line
Γκολσφιτέχ Φαραχανί: «Οι Γάλλοι άνδρες είναι κολλημένοι με τη μητέρα τους – Η πρώτη τους γυναίκα είναι η μητέρα που δεν είχαν ποτέ»
Όσα έλεγε η Ιρανή ηθοποιός που έγινε η αφορμή για το viral χαστούκι της Μπριζίτ στον Μακρόν έναν χρόνο πριν - «Στη Γαλλία υπάρχει η κουλτούρα της ερωμένης»
Golshifteh Farahani 7