Κόσμος

Απανωτά εγκεφαλικά για Ομπάμα! Κάπνιζε μαριχουάνα η κόρη του; [vid]

Όσο μεγαλώνει η Malia Obama φαίνεται πως αυξάνονται και τα προβλήματα για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα.

Η 18χρονη κόρη του κλέβει αδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις και είναι εξαιρετικά συμπαθής σε κάθε εμφάνισή της.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη δημοσιότητα για το twerking που έκανε ενώ βρισκόταν με την παρέα της στο φεστιβάλ Lollapalooza, στο Σικάγο.

Σε ένα ακόμα βίντεο που εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το RadarOnline, η 18χρονη Malia φαίνεται ενώ χορεύει στο φεστιβάλ να καπνίζει, με τα διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για μαριχουάνα.

Σύμφωνα με άνθρωπο που βρισκόταν στη συναυλία, η μεγάλη κόρη του Αμερικανού προέδρου κάπνιζε μαριχουάνα.

Σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη μέρα για τη Malia παρά το γεγονός πως ο πατέρας της έχει παραδεχτεί στα απομνημονεύματά του πως κάπνιζε μαριχουάνα στο σχολείο και το κολέγιο.

Πηγή: RadarOnline, Nypost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011