Κόσμος

Απείλησε ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο επειδή καθυστέρησε η πτήση!

Ένας Ισραηλινός απελάθηκε χθες από την Κολομβία διότι απείλησε να πυροδοτήσει μια βόμβα ενώ βρισκόταν μέσα σε ένα αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει από την Μπογοτά για την Μπαρανκίγια την Τετάρτη.

Ο Γιοσέφ Μπρονφέν, 48 ετών, που έφθασε στην Κολομβία με τουριστική βίζα από τον Παναμά, έκανε αυτή την απίστευτη απειλή επειδή έγινε έξαλλος λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αναχώρηση της πτήσης του, εξαιτίας τεχνικού ελέγχου στο αεροσκάφος.

Πάντως δεν είχε κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να δώσει την εντύπωση πως θα μπορούσε να πυροδοτήσει πράγματι μια βόμβα κάνοντας την απειλή του αληθοφανή, διευκρίνισε ο Γεσίντ Ασίσα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας των αεροδρομίων της Μπογοτά, εξηγώντας γιατί η δικαιοσύνη της Κολομβίας αποφάσισε να μην του ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση.

Στον ισραηλινό, που απελάθηκε χθες κι επιβιβάστηκε σε μια πτήση με προορισμό το Τελ Αβίβ, απαγορεύτηκε πάντως η είσοδος στην Κολομβία για δέκα χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Πως παλαιστινιακές αντι-Χαμάς ένοπλες οργανώσεις επιχειρούν να διεκδικήσουν ρόλο στο κενό εξουσίας
Σε μια διαλυμένη Γάζα, εν μέρει υπό ισραηλινή κατοχή και χωρίς κανένα σαφές πολιτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα, νέες παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες εμφανίζονται για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Χαμάς
Μια ομάδα που αντιτίθεται στη Χαμάς στη Γάζα
Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε με γράμμα στην έκκληση του πατέρα της από το νοσοκομείο
«Δεν θέλω να πεθάνω και να είμαστε αποξενωμένοι» της είπε και εξέφρασε την επιθυμία να δει τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ «πριν να είναι αργά»
Η Μέγκαν Μαρκλ