Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτο! Ο τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη παντρεύτηκε την δισεγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας!

Βοναπάρτη
Φωτογραφία: Reuters

Ο απόγονος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη… το πήρε το κορίτσι και ο αυτοκρατορικός γάμος έχει μετατραπεί στο απόλυτο viral του σαββατοκύριακου.

Δεκάδες γαλαζοαίματοι έδωσαν το Σάββατο το παρών στους γάμους του 33χρονου Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντα Βοναπάρτη – του Οίκου της Γαλλίας – και της 31χρονης κόμισσας Ολυμπίας Ντ΄Άρκο Ζίνεμπεργκ, του οίκου των Αψβούργων.

Ο γαμπρός είναι τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και η νύφη δισεγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας και τρισεγγονή της δεύτερης συζύγου του Ναπολέοντα, της Αρχιδούκισσας Μαρίας Λουίζας των Αψβούργων.

Ο αυτοκρατορικός γάμος έγινε στον καθεδρικό ναό Saint Louis des Invalides, στο Παρίσι.

Κι αν και ο γάμος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη με την δεύτερη σύζυγό του το 1810 έγινε απλά για να εξασφαλίσει ο Γάλλος αυτοκράτορας έναν ισχυρό σύμμαχο στον πόλεμο με τη Βρετανία και την Ρωσία, οι μακρινοί απόγονοί τους, που ένωσαν τις ζωές τους στο Παρίσι, δήλωσαν πριν την τελετή πως ο γάμος τους είναι αποτέλεσμα αγάπης και όχι πολιτικών φιλοδοξιών.

Παρά την βροχή, το ζευγάρι φάνηκε να καταδιασκεδάζει! Η νύφη έλαμπε μέσα στο μάξι ολόλευκο νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Oscar De La Renta, με εξαιρετικά μακρύ πέπλο το οποίο κρατούσε η αδελφή της νύφης, κόμισσα Τζιορτζιάνα κατά την είσοδο στην εκκλησία, αλλά και μετά, όταν το ζευγάρι αναχώρησε με ένα αντίκα κόκκινο DS Citroen.

Δείτε τις εικόνες από τον αυτοκρατορικό γάμο του απόγονου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη

Βοναπάρτη Βοναπάρτη Βοναπάρτη Βοναπάρτη Βοναπάρτη

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις