Κόσμος

Απίστευτο: Υποβρύχιο με 5 τόνους κοκαΐνης!

Αναχαιτίστηκε ενώ έπλεε από την Κολομβία στις ΗΠΑ.Μέχρι τώρα έχει ανασυρθεί το μισό φορτίο.

Η ποσότητα των ναρκωτικών βρισκόταν σε σκάφος το οποίο βυθίστηκε στις ακτές της Ονδούρας στην Καραϊβική περίπου πριν από δύο εβδομάδες από το τετραμελές πλήρωμά του αφού η ακτοφυλακή εντόπισε τους υπόπτους για λαθρεμπόριο.

Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας, το σκάφος, το οποίο είχε δυνατότητα κατάδυσης σε μικρό βάθος, μετέφερε περίπου 5 τόνους κοκαΐνης και σχεδόν το μισό φορτίο βρίσκεται ακόμα στο εσωτερικό του.

Η Ονδούρα αποτελεί μέρος του δικτύου διαμετακομιδής των μεξικανικών και κολομβιάνικων καρτέλ που μεταφέρουν ναρκωτικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι μεξικανικές συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος έχουν εξαπλωθεί στην Κεντρική Αμερική παρά την εκστρατεία της κυβέρνησης του Μεξικού για την πάταξή τους, η οποία διαρκεί 4½ χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ