Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τη σχέση της Νταϊάνα με τον Τζορτζ Μάικλ – «Της άρεσα»

πριγκίπισσα Νταϊάνα - Τζορτζ Μάικλ

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτεται η στενή σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είχε πει ότι ήταν πολύ σαφές πως της άρεσε.

Η νέα βιογραφία για τον Τζορτζ Μάικλ από τον David Nolan ρίχνει φως στην άγνωστη στενή σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες της στενής του σχέσης με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είχαν συναντηθεί στα παρασκήνια συναυλίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο Wembley Arena.

Η πριγκίπισσα δεν άργησε να αρχίσει να τον εμπιστεύεται και να ανταλλάζουν μηνύματα, να μιλάνε στο τηλέφωνο και να βρίσκονται τετ α τετ. Του είχε μιλήσει για το επικείμενο ζοφερό διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο το 1996 σε μια ηχογράφηση που έγινε στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Η Νταϊάνα, το διαζύγιο και η σχέση με τον Τζορτζ Μάικλ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα του είπε ότι έπρεπε να αποδράσει από τους όχι και τόσο αξιαγάπητους βασιλείς με κάθε κόστος. “Ήταν όπως πολλές άλλες γυναίκες που είχαν νιώσει έλξη για μένα στη ζωή μου. Έβλεπαν κάτι μη απειλητικό” είχε ομολογήσει σε συνέντευξή του το 2009. “Είχαν συμβεί αρκετά πράγματα που το είχαν καταστήσει πολύ σαφές ότι της άρεσα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία”.

Στη νέα βιογραφία “George Michael, Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016” υπάρχουν λεπτομέρειες για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον αγώνα του να μιλήσει δημόσια για την ομοφυλοφιλία και τα μπλεξίματα με τον νόμο.

Ενώ η στενή του σχέση με την πριγκίπισσα δεν ήταν μυστική, είχε υπαινιχθεί στο πέρασμα των χρόνων πως ίσως να είχε ξεπεράσει το φιλικό επίπεδο. Όταν είχε ερωτηθεί αν σκέφτηκε ποτέ να κοιμηθεί με την Νταϊάνα, είχε ωστόσο απαντήσει κατηγορηματικά. “Ήξερα ότι θα ήταν καταστροφικό”. Παραδέχτηκε επίσης ότι είχε την τάση να μην της τηλεφωνεί από φόβο μη φανεί παρεμβατικός.

Μια νύχτα το 1996 την πήρε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της ενώ είχε κάνει μαριχουάνα. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα τότε του μίλησε για το επικείμενο διαζύγιό της. “Δεν είναι πολύ αξιαγάπητη και συμπονετική οικογένεια. Φεύγω”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις