Κόσμος

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι Σάιρους προσπάθησε να σώσει το γάμο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ ζητώντας του να απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμο, αλλά αυτός το αρνήθηκε.

Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από δεκαετή σχέση και πριν καλά -καλά κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η ποπ σταρ εντόπισε τα προβλήματα με τον σύζυγό της εδώ και μήνες και προσπάθησε να τον πείσει να επισκεφτούν σύμβουλο γάμο για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού έγινε γνωστός το Σαββατοκύριακο με ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος της Μάιλι και αμέσως μετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να κάνει διακοπές με την φίλη της Κέιτλιν Κάρτερ στη λίμνη Κόμο. Μεταξύ των φωτογραφιών και μία που δείχνει τις δύο φίλες να ανταλλάζουν ένα “καυτό” φιλί.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
1
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3