Κόσμος

Αποσύρθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πουτζντεμόν

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι απέσυρε το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει εις βάρος του αποπεμφθέντος προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν.

Εκτός από το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Κάρλες Πουτζντεμόν αποσύρθηκε και αυτό για τέσσερα μέλη της κυβέρνησής του. Το Ανώτατο Δικαστήριο επισήμανε πως όλοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να επιστρέψουν στην Ισπανία.

Είχε διαφύγει στο Βέλγιο ο Πουτζντεμόν

Οι πέντε Καταλονοί πολιτικοί κατέφυγαν στο Βέλγιο μετά τη μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας της επαρχίας αυτής της Ισπανίας στις 27 Οκτωβρίου, που κρίθηκε παράνομη από τα ισπανικά δικαστήρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει ο μεσαιωνικός πύργος 29 μέτρων κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη - Ξεκίνησε έρευνα
Τέσσερις εργάτες διασώθηκαν - Ένας παραμένει εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του πύργου - «Προσπαθούμε να τον βγάλουμε ζωντανό, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη»
Κατέρρευσε δυο φορές ο «Πύργος των Κόμηδων» κοντά στο Κολοσσαίο