Κόσμος

Άσαντ προς ΗΠΑ: Θα δώσω τα χημικά αν σταματήσετε τον εξοπλισμό των ανταρτών

 Η Συρία θα εκπληρώσει την υπόσχεσή της να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της στη διεθνή κοινότητα, με βάση την πρόταση που είχε κάνει η Ρωσία, υπό τον όρο ότι η Ουάσινγκτον θα σταματήσει να βοηθά τους Σύρους αντάρτες και να απειλεί τη Δαμασκό, δήλωσε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική τηλεόραση.

 Πρόκειται για μια διμερή διαδικασία”, είπε ο Σύρος πρόεδρος, σύμφωνα με τη ρωσική μετάφραση των δηλώσεών του. “Όταν θα δούμε ότι οι ΗΠΑ θέλουν πράγματι τη σταθερότητα στην περιοχή, όταν θα σταματήσουν να απειλούν και να επιδιώκουν μια επίθεση και να παραδίδουν όπλα στους τρομοκράτες, τότε θα θεωρήσουμε ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διαδικασία μέχρι τέλους”, τόνισε μιλώντας στο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης Ρωσία 24. “Θέλω να είναι σαφές σε όλους ότι οι δεσμεύσεις (που αναλαμβάνει η Συρία) δεν θα εκπληρωθούν μονομερώς”, συνέχισε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα