Κόσμος

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η διεστραμμένη ιδέα ενός σέρβου σκηνοθέτη
 

Πρόκειται για την πιο φρικτή ταινία στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Για 4 λεπτά, διαδραματίζεται η πιο ανατριχιαστική σκηνή που θα μπορούσε να γεννήσει το μυαλό του ανθρώπου.
 
“Νομίζω ότι το φιλμ είναι τραγικό, άρρωστο, ενοχλητικό, διεστραμμένο και πανέξυπνο. Το θαύμασα και το μίσησα την ίδια ώρα. Και δεν θα το δω ποτέ ξανά. Ποτέ!».
 
Έτσι περιέγραψε στον Guardian την ταινία με τίτλο “Serbian Film” o διάσημος κριτικός κινηματογράφου Scott Weinberg.
 
Το διεστρεμμένο σενάριο περιγράφει την ιστορία του Μίλος, ενός συνταξιούχου πορνοστάρ που
αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να στηρίξει την οικογένειά του.
Ο ήρωας θα σοκαριστεί όταν θα δει παιδιά να εμφανίζονται στα πλατό για να χρησιμοποιηθούν στις σκηνές.
 
Κάποια στιγμή του ζητούν να συναντήσει ένα κορίτσι ντυμένο Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και να βιάσει μπροστά του την υποτιθέμενη μητέρα του. Ο ήρωας βγαίνει εκτός εαυτού και παραιτείται τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του ζητούν να παρακολουθήσει την πιο φρικτή σκηνή όλων των εποχών: έναν άντρα να βοηθάει μία γυναίκα να ξεγεννήσει ένα κοριτσάκι. Μόλις το μωρό γεννιέται ο άντρας το βιάζει!!!
 
Το Βρετανικό Συμβούλιο Κινηματογραφικής Δεοντολογίαςε λογόκρινε τα 49 πλάνα του αποτρόπαιου βιασμού λίγο πριν η ταινία προβληθεί στο φεστιβάλ FrightFest.
 
 
Ο σκηνοθέτης πάντως προσπάθησε να δικαιολογήσει τις σκηνές κάνοντας έναν παραλληλισμό που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.
 
«Πρόκειται για μία καταγραφή της δικής μας κακοποίησης από τη σερβική κυβέρνηση. Δείχνει τη μονολιθική δύναμη των ηγετών που σε υπνωτίζουν για να κάνεις πράγματα που δεν θες», είπε, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.
 
Ο Βρετανοί κριτικοί υποστήριξαν πως “… σεξουαλική βία που απεικονίζεται ξεπερνά τα αποδεκτά όρια!»
 
Δυστυχώς πρόκειται για σημάδια μιας νέας εποχής όπου η ηθική, η φυσιολογικότητα θεωρούνται απο κάποιους ξεπερασμένες αξίες!
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιφυλακτικός ο Τραμπ για τη συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας – «Το ουκρανικό σκάνδαλο διαφθοράς δεν βοηθά στις διαπραγματεύσεις»
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου - Στη Μόσχα σήμερα ο Στιβ Γουίτκοφ ενώ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι
Ντόναλντ Τραμπ
Οι συζητήσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία «ήταν παραγωγικές» λένε οι ΗΠΑ αλλά μένει ακόμα δουλειά - «Επιτυχείς» οι συνομιλίες λέει το Κίεβο
Για το «άνοιγμα ενός δρόμου προκειμένου να καταστεί δυνατό η Ουκρανία να μείνει κυρίαρχη, ανεξάρτητη και σε ευημερία» έκανε λόγο ο Μάρκο Ρούμπιο
Διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία
Πάπας Λέων: «Ένα παλαιστινιακό κράτος είναι η μοναδική λύση στη σύγκρουση με το Ισραήλ»
«Είμαστε επίσης φίλοι με το Ισραήλ και επιδιώκουμε να είμαστε μια φωνή διαμεσολάβησης ανάμεσα στις δύο πλευρές που ίσως να τις βοηθήσει να πλησιάσουν μία λύση με δικαιοσύνη για όλους» λέει ο πάπας
Πάπας Λέων ΙΔ'