Κόσμος

Αυστραλία: Ρεπόρτερ γλίστρησε και έπεσε σε ζωντανή σύνδεση

Μάρτυρες ενός αστείου περιστατικού έγιναν όσοι παρακολουθούσαν το 9News στην Αυστραλία, καθώς την ώρα που η ρεπόρτερ εκπομπής μιλούσε για την κακοκαιρία και τις έντονες βροχοπτώσεις παραπάτησε και γλίστρησε σε ζωντανή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Tyra Stowers έδινε ρεπορτάζ από τις πλημμύρες και τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονταν στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. 

Η νεαρή Tyra κρατώντας στο ένα χέρι το μικρόφωνο και στο άλλο την ομπρέλα μετέδιδε τα όσα συνέβαιναν δίπλα από έναν χείμαρρο. Ξαφνικά χάνει την ισορροπία της και γλιστρά με κίνδυνο να πέσει μέσα στο νερό.

Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να σταθεί έστω στα γόνατα και στη συνέχεια ξέσπασε στα γέλια από την αμηχανία.

Το κανάλι 9News δημοσίευσε στο Twitter το αστείο περιστατικό, αλλά τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι στον κάμεραμαν, ο οποίος αντί να τη βοηθήσει να σηκωθεί, συνέχισε να καταγράφει με την κάμερά του.  

https://twitter.com/9NewsGoldCoast/status/1658301385014927361?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ αποθέωσε τον εαυτό του για τον ένα χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ: «Ο Θεός είναι περήφανος για το έργο μου»
Κατήγγειλε τα ΜΜΕ για το ότι δεν προωθούν τα επιτεύγματά του στην οικονομία και δήλωσε ξανά πως η προσάρτηση της Γροιλανδίας στις ΗΠΑ αφορά την παγκόσμια ασφάλεια
Ντόναλντ Τραμπ
8
Τεχνικό πρόβλημα στο Air Force One που μετέφερε τον Τραμπ στο Νταβός – Επέστρεψε στη βάση Άντριους και αναχώρησε με νέο αεροσκάφος
Δημοσιογράφος που επέβαινε στο Air Force One ανέφερε ότι, αμέσως μετά την απογείωση, τα φώτα στο αεροσκάφος έσβησαν για λίγα δευτερόλεπτα
Ο Τραμπ στο Air Force One
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»