Κόσμος

Αυτοκτονία σε ζωντανή σύνδεση – 19χρονη κατονόμασε τον βιαστή της και αυτοκτόνησε! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από τις ειδήσεις που στο άκουσμά τους δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς. Μια 19χρονη κοπέλα επέλεξε να αυτοκτονήσει σε ζωντανή σύνδεση για να στείλει όπως είπε ένα μήνυμα.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε στην Γαλλία και η κοπέλα έδειξε ζωντανά το τέλος της σύντομης ζωής της. Όπως είπε, ήταν θύμα βιασμού και πριν αυτοκτονήσει πηδώντας μπροστά από ένα τρένο είπε το όνομα του άνδρα που την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η 19χρονη έδειξε σε ζωντανή σύνδεση την αυτοκτονία της μέσω της εφαρμογής video-streaming Periscope, και το πιο συγκλονιστικό ακόμα είναι ότι την αυτοκτονία παρακολούθησαν περίπου 1.000 άνθρωποι.
«Αυτό που θα γίνει σε λίγο είναι πολύ σοκαριστικό και δεν το κάνω για την δημοσιότητα. Το κάνω για να στείλω ένα μήνυμα», είπε πριν πηδήξει μπροστά από το διερχόμενο τρένο στο Εγκλί.

Όσοι παρακολουθούσαν το βίντεο έκαναν και σχόλια πάνω σε αυτά που έλεγε το απελπισμένο κορίτσι. «Περιμένουμε! Δώσε μας ενα στοιχείο» της έλεγαν.
Πριν δώσει τέλος στην ζωή της η 19χρονη είπε το όνομα του άνδρα που την βίασε.
Εκτός από το υλικό που ανέβηκε στο Periscope η τραγική πράξη της κοπέλας καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας στον σιδηροδρομικό σταθμό ο οποίος είναι σε προάστιο 30 χλμ νότια του Παρισιού.
Ο θάνατος της κοπέλας ήταν ακαριαίος. Η αστυνομία κατάσχεσε το κινητό της και διατάχθηκε έρευνα.
Το κορίτσι πριν αυτοκτονήσει έστειλε ένα SMS σε συγγενικό της πρόσωπο αρκετά λεπτά πριν κάνει το απονενοημένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν: Καμία συμφωνία με την Ευρώπη – Ορατός ο κίνδυνος νέων κυρώσεων
Στον ΟΗΕ, το Ιράν και οι Ευρωπαίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις για το πυρηνικό ζήτημα, χωρίς όμως να υπάρξει συμβιβασμός – Η Τεχεράνη, από την πλευρά της, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
Συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στη Νέα Υόρκη
Η NASA σχεδιάζει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη έπειτα από 50 χρόνια
Οι αστροναύτες Ριντ Γουάισμαν, Βίκτορ Γκλόβερ, Κριστίνα Κοχ και Τζέρεμι Χάνσεν, δεν θα προσεδαφιστούν στη Σελήνη, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν πέρα από χαμηλή γήινη τροχιά από την εποχή του Apollo 17 το 1972
Το Artemis II 1