Κόσμος

Αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον Πύργο του Άιφελ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας βρετανός αυτοκτόνησε βουτώντας στο κενό από τον Πύργο του Άιφελ το πιο γνωστό αξιοθέατο του Παρισιού.

  Ένας Βρετανός αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ, ανακοίνωσε η αστυνομία του Παρισιού και η πυροσβεστική υπηρεσία.

   Ο Βρετανός, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων, και δύναμη της ασφάλειας αναπτύχθηκε γύρω από το μνημείο.

   Ο άνδρας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με έναν γιατρό της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, οι οποίοι βρίσκονται σε ύψος 115 και 310 μέτρων αντίστοιχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

   “Στο τέλος πήδηξε, βουτώντας στο κενό”, διευκρίνισε.

   Τέτοιου είδους αυτοκτονίες “σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά”, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

   Η διεύθυνση του Πύργου του Άιφελ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών που γίνονται από το μνημείο σε σχετική ερώτηση που έκανε το Γαλλικό Πρακτορείο.

   Σήμερα το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη εκ νέου για να αποτρέψει άλλη απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πύργο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν μια γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία είχε αναρριχηθεί επίσης στον πύργο με στόχο να πηδήξει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί από ανατροπή σκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Δύο παιδιά ήταν μεταξύ των επιβατών
Η Aμερικανική ακτοφυλακή δήλωσε σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό εννέα ανθρώπων που αγνοούνται στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Ντελ Μαρ
Μέλη των μέσων ενημέρωσης φωτογραφίζουν το πλοιάριο που εμπλέκεται στη θανατηφόρα ανατροπή του σκάφους Panga στα ανοικτά της παραλίας Torrey Pines State Beach, αφού σύρθηκε βόρεια από το σημείο όπου το σκάφος βγήκε στην ακτή στο Del Mar της Καλιφόρνιας
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Η Άγκυρα στηρίζει το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό των πολέμων
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας της με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
Οι Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ