Κόσμος

Η Beyonce στο πλευρό μαύρων φοιτητών

Μετά τον φόρο τιμής που απέτισε σε ιστορικά σχολεία μαύρων στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Κοατσέλα, η Beyonce ανακοίνωσε ότι θα δώσει 100.000 δολάρια σε τέσσερα πανεπιστήμια στα οποία συνήθως φοιτούν μαύροι φοιτητές.

Η Beyonce ανακοίνωσε το πρόγραμμα Scholars Award Program για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 μέσα από την πρωτοβουλία της BeyGOOD. Σχεδιάζει να δώσει από 25.000 δολάρια στα πανεπιστήμια Tuskegee, Bethune-Cookman, Xavier University of Louisiana και Wilberforce. Ένας μαθητής από κάθε σχολείο θα λάβει τα χρήματα.

Οι δράσεις υποστήριξης της Beyonce

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε το πρόγραμμα Formation Scholars Awards πέρυσι, υποστηρίζοντας δημιουργικές και τολμηρές νέες γυναίκες για να γιορτάσει την επέτειο του ενός έτους από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Lemonade».

Πάντως, η βασίλισσα της ποπ και ο σύζυγός της, ράπερ Τζέι Ζι, έχουν αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες στο παρελθόν για την υποστήριξη νέων μαύρων και για την κατάχρηση της αστυνομικής εξουσίας σε βάρος μαύρων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1