Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Brexit: “Δεν το συζητάμε στα οικογενειακά τραπέζια” λέει η αδελφή του Μπόρις Τζόνσον – video

Brexit: “Δεν το συζητάμε στα οικογενειακά τραπέζια” λέει η αδελφή του Μπόρις Τζόνσον – video
YouTube (αρχείο)

Η Ρέιτσελ Τζόνσον, αδελφή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, παρενέβη στις εξελίξεις για το Brexit. Προηγήθηκε η παραίτηση του αδελφού Τζο Τζόνσον από τη θέση του υφυπουργού και βουλευτή.

Η Ρέιτσελ Τζόνσον ανακοίνωσε μέσω twitter πως δεν συζητούν ενδοοικογενειακά για το Brexit για να μην επηρεάζουν τον Μπόρις.

“Δεν μιλάμε στα οικογενειακά γεύματα για το θέμα του Brexit”, ανέφερε η αδερφή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Ρέιτσελ.

“Είπα χθες το βράδυ σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ότι η οικογένεια αποφεύγει το θέμα του Brexit ειδικά στα οικογενειακά γεύματα”, επισημαίνει η Ρέιτσελ, προσθέτοντας ότι δεν θα πρέπει να επηρεάζεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας από τις απόψεις των μελών της οικογένειάς του.

Τα δεκάδες σχόλια κάτω από την διευκρίνησή της ωστόσο, επισημαίνουν πως προφανώς, με την άποψη του Μπόρις δεν συμφωνεί ούτε η οικογένειά του.

Νωρίτερα, ο Τζο Τζόνσον, αδελφός του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού και από την βουλευτική του έδρα, επικαλούμενος σύγκρουση ανάμεσα στην πίστη προς την οικογένεια και το εθνικό συμφέρον.

Όταν η Ρέιτσελ Τζόνσον ξεγυμνώθηκε για… το Brexit!

Η αδελφή του Μπόρις Τζόνσον είχε αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές του βρετανικού δικτύου Sky News όταν ξεγυμνώθηκε “για να προσέξουν” αυτά που έλεγε για το Brexit.

Η Ρέιτσελ επεσήμανε μάλιστα αστειευόμενη ότι κάθε φορά που θα μιλά για το Brexit θα αποκαλύπτει τα στήθη της για να προσελκύει την προσοχή στα όσα λέει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις