Κόσμος

Brexit: Γιούχαραν τον Μπόρις Τζόνσον! Απειλήθηκαν επεισόδια

Επεισόδια απειλήθηκαν σήμερα την ώρα που ο επικεφαλής της καμπάνιας για το Brexit Μπόρις Τζόνσον έβγαινε από το σπίτι του.

Οργισμένο πλήθος είχε συγκεντρωθεί απέξω και τον γιούχαρε και του φώναζε “είσαι σκουπίδι” και η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει γύρω του κλοιό ασφαλείας προκειμένου να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του.

Όλοι περίμεναν να κάνει δήλωση θριάμβου βγαίνοντας από το σπίτι του αλλά οι έξαλλοι υποστηρικτές του Brexit δεν του το επέτρεψαν. ΄Ετσι μπήκε τρέχοντας στο αυτοκίνητό του το οποίο περικύκλωσαν εξαγριωμένοι βρετανοί που χτυπούσαν τα τζάμια απειλητικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν δεν απαντά στην πρόταση Τραμπ και απειλεί με «βαρύ τίμημα» μετά τα χτυπήματα σε πυρηνικά εργοστάσια και βιομηχανίες
Για συνάντηση ανάμεσα στο Ιράκ και τις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο ο Γουίτκοφ, αλλά η Τεχεράνη διαψεύδει - Οι Χούθι της Υεμένης δηλώνουν έτοιμοι να μπουν στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
Χτύπημα στον Λίβανο