Κόσμος

Covid-19: Πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Αίγυπτο!

Είναι επίσημο: Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν σήμερα ότι εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του Covid-19 στη χώρα.

Click4more: “Άκυρο” σε δύο κρουαζιερόπλοια να πιάσουν λιμάνι λόγω κοροναϊού!

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι ο ασθενής είναι αλλοδαπός, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Αιγύπτου, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο ασθενής έχει τεθεί σε καραντίνα σε νοσοκομείο και οι αρχές έχουν ενημερώσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και έλαβαν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου