Κόσμος

Δεν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα η πτώση του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά λένε οι Αιγύπτιοι

Αν και οι Ρώσοι μιλούν για βόμβα, αν και οι ζτιχαντιστές του ISIS ανέλαβαν την ευθύνη, οι Αιγύπτιοι ερευνητές λένε ότι δεν διαπίστωσαν καμία τρομοκρατική ή άλλη παράνομη ενέργεια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το υπουργείο πολιτικής αεροπορίας της Αιγύπτου, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας για το δυστύχημα δήλωσε πως «η τεχνική ερευνητική επιτροπή μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι που να υποδεικνύει παράνομη ή τρομοκρατική ενέργεια».
To ρωσικό αεροσκάφος είχε συντριβεί στις 31 Οκτωβρίου, ενώ πετούσε πάνω από την χερσόνησο του Σινά, παρασύροντας στον θάνατο και τους 224 επιβαίνοντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ: Στην Ευρώπη μαίνεται πραγματικός πόλεμος – Μακρόν: Η ελευθερία ποτέ δεν απειλήθηκε τόσο πολύ μετά το 1945
Ο Γερμανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ρωσία ότι «κατέστρεψε ολόκληρη την αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη» με την επίθεσή της εναντίον της Ουκρανίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS