Κόσμος

Δεν ξεχνάει τον σεβντά με το Αιγαίο η Άγκυρα: Ανάβει και στην Ικαρία φυτίλι της έντασης

Με την άφιξη του Μπαρμπαρός να ανοίγει τον πρώτο κύκλο ανησυχίας στην Κυπριακή ΑΟΖ, η Άγκυρα επιχειρεί με νέα Navtex να στήσει ακόμη ένα σκηνικό έντασης, στο Αιγαίο αυτή τη φορά.

Στο στόχαστρο μεγάλη θαλασσια περιοχή νότιας της Ικαρίας. Τι θα κανουν πέντε μερόνυχτα τα τουρκικά πολεμικά πλοία. Πως αντιδράει η Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν
Axios: Το Ισραήλ συμφωνεί στην πώληση αμερικανικών F-35 στη Σαουδική Αραβία με προϋπόθεση να βελτιωθούν οι σχέσεις τους
Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που έχει στο δυναμικό της τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη - Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ με Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου