Κόσμος

Διαδηλωτές εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο του Κουβέιτ – Δείτε το βίντεο

Εκατοντάδες διαδηλωτές μπήκαν αργά το βράδυ στο κτίριο του κοινοβουλίου στο Κουβέιτ, μετά την καταστολή από την αστυνομία διαδήλωσης που έγινε με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού.
Αφού πέρασαν τις πύλες, μπήκαν στο κτίριο και την κύρια αίθουσα όπου τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο για να αποχωρήσουν μετά από λίγη ώρα.
 
Μερικοί δήλωναν ότι θα κατασκηνώσουν έξω από το κτίριο μέχρι να αποχωρήσει ο πρωθυπουργός.
 
«Τώρα έχουμε μπει στο Κοινοβούλιο», ανέφερε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Μουσάλαμ αλ Μπάρακ, ο οποίος ήταν στην κεφαλή μιας άλλης διαδήλωσης με άλλους βουλευτές και ακτιβιστές που επίσης ζητούσαν τη διάλυση του Κοινοβουλίου.
 
Ορισμένοι προσπάθησαν να φτάσουν στην κατοικία του πρωθυπουργού σεΐχη αλ Σαμπάχ αλλά η αστυνομία τους εμπόδισε.
 
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τουλάχιστον πέντε τραυματίες.
 
Οι διαδηλώσεις στη χώρα ήταν μάλλον σπάνιες τους περασμένους μήνες αλλά το τελευταίο τρίμηνο επικρατεί ένταση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν 6