Κόσμος

Διαδηλωτές για την Ουκρανία τρόμαξαν την κόρη του Τζέι Ντι Βανς: «Αν κυνηγάς ένα τρίχρονο για πολιτική διαμαρτυρία είσαι σκ@τ@νθρωπος»

Η ανάρτηση που έκανε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μετά την απρόβλεπτη αυτή συνάντηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ομάδα που διαδήλωνε υπέρ της Ουκρανίας, βρέθηκε μπροστά στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς στο Οχάιο, ενώ εκείνος ήταν μαζί με την τρίχρονη κόρη του.

Σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο που κυκλοφορεί στα social media, ο Τζέι Ντι Βανς εμφανίζεται να συζητάει με τους διαδηλωτές για την Ουκρανία και τις κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Αργότερα, έκανε ανάρτηση για την απρόβλεπτη αυτή «συνάντηση» και ο ίδιος ο Τζέι Ντι Βανς…

@cnn Cell phone video captured Vice President JD Vance being approached by pro-Ukrainian protesters in Cincinnati, Ohio while out with his three-year-old daughter. One of the protesters told CNN they were “extremely upset” with Vance’s subsequent post on X about the encounter. #cnn #news #ukraine #russia #vpjdvance #cincinnati #ohio ♬ original sound – CNN

Στην ανάρτηση που έκανε ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι διαδηλωτές τον ακολουθούσαν και φώναζαν «ενώ η κόρη μου γινόταν όλο και πιο ανήσυχη και φοβισμένη».

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του ότι αποφάσισε να μιλήσει με τους διαδηλωτές, σε μια προσπάθεια να αφήσουν ήσυχο το παιδί του.

«Ήταν μια συζήτηση με σεβασμό ως επί το πλείστον, αλλά αν κυνηγάς ένα τρίχρονο παιδί στο πλαίσιο μιας πολιτικής διαμαρτυρίας, είσαι σκ@τ@νθρωπος» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο στην Αλβανία: Οι διαγωνισμοί των 59 εκατομμυρίων ευρώ και το ένταλμα σύλληψης για την αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών
Η έρευνα εξετάζει επίσης καταγγελίες για πιέσεις, απειλές ή χρήση βίας με στόχο την απομάκρυνση ανταγωνιστών από διαγωνιστικές διαδικασίες
Η Βλόρα Χισένι
Ξέσπασε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους των «απαγορευμένων» μέσων που τον κάλυπταν στον ΟΗΕ: «Δεν θα έπρεπε να είστε εδώ»
Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι θα δεχτεί πίσω στον Λευκό Οίκο τους δημοσιογράφους των τριών ΜΜΕ που απέκλεισε, αν ακυρωθεί η απόφασή του από τα δικαστήρια
Ντόναλντ Τραμπ