Κόσμος

Διαψεύδει τα περί απόλυσης του εισαγγελέα Μιούλερ ο Λευκός Οίκος

Ο Ντόναλντ Τραμπ... δεν σκοπεύει τελικά να απολύσει τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λευκός Οίκος

Ωστόσο εμφανίζεται ενοχλημένος από το μεγάλο χρονικό διάστημα της συνεχιζόμενης έρευνάς του για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο εκπρόσωπος Χόγκαν Γκίντλεϊ είπε στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος, στο ταξίδι του στο Νιου Χαμσάιρ, ότι τα επικριτικά μηνύματα που ανήρτησε ο πρόεδρος το Σαββατοκύριακο για τον Μιούλερ δεν προαναγγέλλουν την απόλυσή του.

“Ο πρόεδρος δεν ενεργεί για να ξεφορτωθεί τον Ρόμπερτ Μιούλερ” είπε. Πρόσθεσε ότι οι αναρτήσεις αντικατόπτριζαν “κάποια παγιωμένη ενόχληση” που αισθάνεται ο Τραμπ για την έρευνα αυτή.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Τραμπ, Τζέι Σέκουλοου, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος ενέταξε στη νομική ομάδα του που χειρίζεται την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα και τον δικηγόρο Τζόζεφ Ντιτζένοβα.

Ο Ντιτζένοβα, πρώην εισαγγελέας της Περιφέρειας της Κολούμπια, θα ενταχθεί στο νομικό επιτελείο του Τραμπ αυτήν την εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, επικεφαλής εμβολιασμών στις ΗΠΑ παραιτήθηκε και επιτέθηκε στον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ
Στην μακροσκελή επιστολή της παραίτησής του ο δρ Δασκαλάκης τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι αδυνατεί πλέον να εργαστεί σε ένα περιβάλλον που βλάπτει την δημόσια υγεία
Ο Δημήτρης Δασκαλάκης 2