Κόσμος

Δημοψήφισμα Βρετανία: Φεύγει και η Γαλλία;

Μπορεί να υπάρξει μετά το Brexit ένα Frexit; Κι όμως το ερώτημα δεν είναι πλέον απίθανο. Πάρτι κάνουν πλέον οι εθνικιστές ανά την Ευρώπη, μετά τους Ολλανδούς και οι Γάλλοι ζητούν δημοψήφισμα με το ερώτημα εξόδου της χώρας από την Ε.Ε.

Θυμηθείτε ότι ήταν οι ευρωσκεπτικιστές που οδήγησαν τον Κάμερον στο Δημοψήφισμα και θυμηθείτε επίσης ότι τα ποσοστά της Λεπέν αυξάνονται ραγδαία στη Γαλλία.

Νίκη της Ελευθερίας, γράφει η Μαρίν Λεπέν, όπως έχει ζητήσει εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να γίνει το ίδιο δημοψήφισμα και στη Γαλλία και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Η Μαριόν Λεπέν γράφει “από το BREXIT στο FREXIT” και πως έφτασε ο καιρός να έρθει η δημοκρατία στη χώρα μας οι ΓάλΛοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μερτς θέλει να δώσει δάνειο 140 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά κεφάλαια
Ο Γερμανός καγκελάριος καλεί την ΕΕ να χρησιμοποιήσει περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζας τα οποία έχουν «παγώσει» μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Ο Φρίντριχ Μερτς 1
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή μετακομίζει σε άλλο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη λόγω έργων ενίσχυσης στατικότητας 
Η απόφαση προβλέπει την κτιριακή ενίσχυση και κάποιες επιδιορθώσεις, εργασίες που πρέπει να γίνουν απρόσκοπτα χωρίς την παρουσία μαθητών, καθηγητών και λοιπού προσωπικού εντός του κτιρίου
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή