Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Δυο… ξένες στο ίδιο παλάτι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία twitter @ClarenceHouse

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ είναι το νέο αγαπημένο θέμα των βρετανικών tabloids, που συνεχώς τις θέλουν στα… μαχαίρια. Το αν είναι έτσι ή όχι, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Οι δυο γυναίκες, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, βρέθηκαν την Τρίτη σε πάρτι που διοργάνωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν του γιου της, πρίγκιπα Κάρολου. Και το πάρτι αυτό «προσέφερε» πολλές εικόνες για… σχολιασμό. Κυρίως εξαιτίας της παρουσίας Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ στον ίδιο… χώρο.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί σε μια εκδήλωση της βασιλικής οικογένειας η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ ή κατά το… βασιλικότερο η δούκισσα του Κέμπριτζ και η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν τα Χριστούγεννα, στο Σάντριγχαμ. Από τότε, κάθε μια το δρόμο της…

Το πάρτι έγινε για να γιορταστεί η 50η επέτειος από τη στέψη του Κάρολου ως πρίγκιπα της Ουαλίας.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείψουν τα παιδιά του και οι γυναίκες τους. Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ. Απ’ όσες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η βασιλική οικογένεια, σε καμία δεν είναι… μαζί οι δυο γυναίκες. Στο ίδιο πλάνο μεν και χαμογελαστές, αλλά όχι μαζί. Η μια στην ανατολή, η άλλη στη δύση. Η κάθε μία στο πλευρό του συζύγου της, να γελά και να συζητά με τους καλεσμένους της Βασίλισσας.

Κέιτ Μίντλετον
Η Κέιτ Μίντλετον – Φωτογραφία Reuters
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ενώ περιμένουν τη… μεγάλη μέρα, όπως έλεγαν σε όσους τους ρωτούσαν – Φωτογραφία Reuters

Μοιραία, το… μυστήριο για το αν όντως δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη παραμένει. Αλλά δεν θα διαλευκανθεί ποτέ μάλλον. Για να έχουν κάτι να γράφουν τα tabloids. Κι εμείς…

Στο άλλο ωραίο στιγμιότυπο του… πάρτι, πρωταγωνίστησαν η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Και οι δυο είχαν την ίδια έμπνευση: να φορέσουν απόχρωση του μωβ. Φόρεμα με μωβ πουά και μωβ σακάκι η μονάρχης, μονόχρωμο μωβ φόρεμα η πρωθυπουργός.

Φωτογραφία Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις