Κόσμος

Δυτική Όχθη: Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς στρατιώτες – Έπεσε νεκρός από τα πυρά τους

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως Παλαιστίνιος επιτέθηκε εναντίον στρατιωτών στην Δυτική Όχθη, μαχαίρωσε έναν και έπεσε νεκρός από τα πυρά άλλων.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χοουάρα και ήταν το τελευταίο μιας σειράς αιματηρών επεισοδίων στη Δυτική Όχθη μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, όπου έκτοτε το Ισραήλ επιχειρεί και βομβαρδίζει ακατάπαυστα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των IDF, στρατιώτες σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι. Σημειώνεται ότι ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Παλαιστινιακές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν αργότερα ότι στο περιστατικό σκοτώθηκε ένα αγόρι 16 ετών.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε μια ημέρα αφότου ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν έναν 16χρονο στη Ραμάλα και ένα 10χρονο αγοράκι στο χωριό Μπουρίν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στη Δυτική Όχθη.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, τουλάχιστον 358 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τον ισραηλινό στρατό και τους έποικους στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ. Στο ίδιο διάστημα, 12 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις Παλαιστινίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap
Χαμενεΐ: «Η μάχη ξεκινά» – Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς, το Ιράν εκτοξεύει υπερηχητικό πύραυλο και ο Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί της εμπλοκής
Εκκωφαντική σιωπή από τον Λευκό Οίκο μετά τις συνομιλίες Τραμπ με Νετανιάχου - «Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις παραγωγής μηχανών φυγοκέντρησης και όπλων στο Ιράν» υποστηρίζει το Ισραήλ
Το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας αναχαιτίζει πυραύλους που εκτοξεύονται από το Ιράν
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις Τεχεράνης και Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ