Κόσμος

ΕΕ – ΗΠΑ: «Καλή» η επικοινωνία Σέφτσοβιτς – Λάτνικ για το ζήτημα των δασμών

Το τηλεφώνημα αποφασίστηκε μετά την καλή επικοινωνία που είχαν ο Ντόναλντ Τραμπ με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

«Καλή» χαρακτηρίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου Μάρος Σέφτσοβιτς τη συνομιλία που είχε με τον Χάουαρντ Λάτνικ, υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, νωρίτερα το απόγευμα για το ζήτημα των δασμών.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο κ. Σέφτσοβιτς δηλώνει ότι η συνομιλία για τους δασμούς «ήταν καλή. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραμένει πλήρως αφοσιωμένη σε εποικοδομητικές και στοχευμένες προσπάθειες με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ. Παραμένουμε σε συνεχή επαφή».

Το σημερινό (26/5/25) τηλεφώνημα, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος της Κομισιόν κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αποφασίστηκε μετά την καλή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα