Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έφερε στρίπερς στην κηδεία του άντρα της! ΒΙΝΤΕΟ

Έφερε στρίπερς στην κηδεία του άντρα της! ΒΙΝΤΕΟ

Όλα έδειχναν ότι θα ήταν μια συνηθισμένη κηδεία, μέχρι που τα κλάματα και οι σπαραγμοί σταμάτησαν στο άκουσμα μιας… σέξι μουσικής. Και τότε έκαναν την εμφάνισή τους στρίπερς!

Με αυτόν τον τρόπο μία γυναίκα στην Ταϊβάν είπε το “τελευταίο αντίο” στο σύζυγό της. Προσέλαβε στρίπερ, οι οποίες εμφανίστηκαν με εσώρουχα στην κηδεία και άρχισαν να λικνίζονται με ερωτικό τρόπο, ακόμη και πάνω από το φέρετρο.

Η χήρα εξήγησε πως ο σύζυγός της ήταν… γυναικάς, οπότε σίγουρα θα εκτιμούσε αυτό το σόου στην κηδεία του. Κάποιοι από τους καλεσμένους σοκαρίστηκαν από τη σέξι παράσταση, άλλοι όμως ξέχασαν το θρήνο και έψαχναν την καλύτερη λήψη για φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι σέξι κηδείες ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο τη δεκαετία του ’80, όταν η τοπική μαφία είχε πάρει τον έλεγχο της «βιομηχανίας» των γραφείων τελετών στην Ταϊβάν. Ετσι, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, πρόσφεραν στις οικογένειες των εκλιπόντων και στρίπερ από τα κλαμπ που διατηρούσαν. Επιπλέον, στην Ταϊβάν θεωρείται ότι όσοι περισσότεροι πάνε σε μία κηδεία, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή για τον νεκρό. Και η ανακοίνωση ότι η τελετή θα περιλαμβάνει σέξι χορεύτριες σίγουρα είναι ένας τρόπος για μεγάλη προσέλευση.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε