Κόσμος

Εισαγγελέας καλεί τον Γκουαϊδό να καταθέσει για “απόπειρα πραξικοπήματος”

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό, κλήθηκε από την Εισαγγελία να παρουσιαστεί την Πέμπτη στο πλαίσιο της έρευνας για “απόπειρα πραξικοπήματος” και “απόπειρα δολοφονίας” κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός εισαγγελέας Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ.

“Θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο της έρευνας που άρχισε την περασμένη εβδομάδα για απόπειρα πραξικοπήματος και δολοφονίας, μετά την ανακάλυψη στην Κολομβία ενός πολεμικού οπλοστασίου που προοριζόταν για τη Βενεζουέλα, καλέσαμε να παρουσιαστεί ο πολίτης Χουάν Γκουαϊδό την προσεχή Πέμπτη ενώπιον αυτής της εισαγγελικής αρχής”, δήλωσε ο Σάαμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1