Κόσμος

“Εκανα 15 αμβλώσεις σε 16 χρόνια”

Σάλος στις Η.Π.Α. απο βιβλίο- εξομολόγηση.

 H 40χρονη Ιρένε Βίλαρ μετά απο 51 “όχι” που άκουσε απο εκδοτικούς οίκους, κατάφερε να εκδώσει το βιβλίο της με τίτλο «Αδύνατη μητρότητα». Ενα βιβλίο που τάραξε όλη την Αμερική.


Η γυναίκα περιγράφει την πολύχρονη  σχέση της με έναν καθηγητή ο οποίος δεν την άφηνε να κάνει παιδιά γιατί όπως έλεγε “τα παιδιά δεν συμβιβάζονται με την ελευθερία”. Το κακό ήταν ότι ο άνδρας αυτός δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό. Κι έτσι η γυναίκα έμενε συνεχώς έγκυος. Κι έκανε συνεχώς αμβλώσεις.

Σήμερα η Ιρένε έχει δύο κόρες και ένα μεγάλο φόβο:«Ότι κάποιος φανατικός μπορεί να μου κάνει κακό. Όχι, δεν φοβάμαι για μένα, αλλά για τα κορίτσια μου».

 

Αμερικανοί συγγραφείς μιλούν για ένα όμορφο αλλα οδηνηρό βιβλίο. Μόλις αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό ότι 70.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο από αμβλώσεις σε ακατάλληλες συνθήκες.   

   
   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος θάνατος μυστήριο στη Ρωσία – Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο υπουργός Μεταφορών λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Για «αυτοκτονία» κάνουν λόγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενώ υπάρχουν υποψίες για το αν έπαιξε ρόλο η θητεία τους ως κυβερνήτης του Κουρσκ
Ρωσία - Υπουργός Μεταφορών
Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα
Νεκρές οι Μπλερ και Μπρουκ Χάρμπερ, 13 και 11 ετών που έμεναν με τους παππούδες τους, οι γονείς σώθηκαν την τελευταία στιγμή - Νεκροί 27 κατασκηνωτές και ομαδάρχες στην κατασκήνωση θηλέων - Γιατί δεν λειτούργησε το σύστημα ειδοποιήσεων για πλημμύρες
Κρεβάτια μέσα στη κατασκήνωση Camp Mystic