Κόσμος

“Εκανα 15 αμβλώσεις σε 16 χρόνια”

Σάλος στις Η.Π.Α. απο βιβλίο- εξομολόγηση.

 H 40χρονη Ιρένε Βίλαρ μετά απο 51 “όχι” που άκουσε απο εκδοτικούς οίκους, κατάφερε να εκδώσει το βιβλίο της με τίτλο «Αδύνατη μητρότητα». Ενα βιβλίο που τάραξε όλη την Αμερική.


Η γυναίκα περιγράφει την πολύχρονη  σχέση της με έναν καθηγητή ο οποίος δεν την άφηνε να κάνει παιδιά γιατί όπως έλεγε “τα παιδιά δεν συμβιβάζονται με την ελευθερία”. Το κακό ήταν ότι ο άνδρας αυτός δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό. Κι έτσι η γυναίκα έμενε συνεχώς έγκυος. Κι έκανε συνεχώς αμβλώσεις.

Σήμερα η Ιρένε έχει δύο κόρες και ένα μεγάλο φόβο:«Ότι κάποιος φανατικός μπορεί να μου κάνει κακό. Όχι, δεν φοβάμαι για μένα, αλλά για τα κορίτσια μου».

 

Αμερικανοί συγγραφείς μιλούν για ένα όμορφο αλλα οδηνηρό βιβλίο. Μόλις αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό ότι 70.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο από αμβλώσεις σε ακατάλληλες συνθήκες.   

   
   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν λέει «όχι» στην εκεχειρία και ζητά μόνιμο τέλος του πολέμου – «Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιρνα το πετρέλαιο» λέει ο Τραμπ
Για 38η μέρα η Μέση Ανατολή φλέγεται. Ο χρόνος για το Ιράν μετρά αντίστροφα, σύμφωνα με το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο λήγει...
Ισραήλ
Νεκρός ανώτατος διοικητής του Βορείου Στόλου της Ρωσίας κατά τη συντριβή του An-26 στην Κριμαία
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, η συντριβή του Antonov-26, που βρισκόταν σε υπηρεσία από το τέλος της δεκαετίας του 1960 και είχε χρησιμοποιηθεί και από αεροπορικές εταιρείες για την μεταφορά φορτίου
O Αλεξάντερ Οτροσένκο