Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκαναν τσακωτή τη Meghan Markle στο παλάτι! Μένει με τον πρίγκιπα Χάρι

Έκαναν τσακωτή τη Meghan Markle στο παλάτι! Μένει με τον πρίγκιπα Χάρι

Λίγες μετά την ανακοίνωση από το παλάτι που επιβεβαίωνε τον δεσμό τους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle να ψωνίζει στην Kensington High Street και να περιμένει στις πύλες του Kensington Palace.

Η Meghan Markle αφού ψώνισε βιολογικά προϊόντα από το κατάστημα Whole Foods γύρισε στο παλάτι με δύο τεράστιες σακούλες, καθώς μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο σπίτι του στο Kensington Palace, το Nottingham Cottage.

Φαίνεται πως ο δεσμός τους είναι σοβαρός αν και βγαίνουν μόνο λίγους μήνες, όπως αποκάλυπτε η ανακοίνωση του παλατιού. Η χρονική στιγμή άλλωστε της επίσκεψής της είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς φαίνεται πως βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε δημοσίως τη σχέση τους.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει πάρει άδεια από τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Suits για να είναι μαζί του, λέγοντας στους παραγωγούς πως είχε κάτι σημαντικό να κάνει. Ορισμένα δημοσιεύματα την ήθελαν να επισκέφθηκε τους δικηγόρους της μετά την έκτακτη ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Πιο πιθανό όμως είναι ότι θέλησε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να δει τον πρίγκιπα Χάρι. Βγαίνοντας για ψώνια, η Meghan Markle φορούσε ένα καπέλο μπέιζμπολ που φορά συχνά ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ εκείνος βρισκόταν σε μια τελετή στο Remembrance, έξω από το Westminster Abbey.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε