Κόσμος

Εκκενώθηκαν εννέα σχολεία στο Νιου Τζέρσι μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβες

Εννέα σχολεία στην κομητεία του Μπέργκεν, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, εκκενώθηκαν σήμερα μετά από μια σειρά ανώνυμων τηλεφωνημάτων που προειδοποιούσαν για τοποθέτηση βομβών, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη Μάικλ Σοντίνο.

Πρόκειται για λύκεια και κολέγια στο Τίνεκ, το Γκάρφιλντ, το Τιναφλάι, το Κλίφτον, το Φερ Λόουν, το Λιόνια, το Μπέργκενφιλντ, το Ίνγκλγουντ και το Χάκενσακ του Νιου Τζέρσι, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του σερίφη, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε μεταδώσει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Κατά τα φαινόμενα, οι δράστες άφησαν μηνύματα σε αυτόματους τηλεφωνητές κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι διευθυντές των σχολείων τα άκουσαν σήμερα το πρωί.

«Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες σε όλα τα σχολεία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων “Sputnik” και πρόσθεσε: «Δεν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί».
Το 2014, μετά από παρόμοιες προειδοποιήσεις, είχαν εκκενωθεί επτά σχολικά ιδρύματα στην ίδια κομητεία, αλλά από τις έρευνες που έκαναν τότε οι αρχές δεν βρέθηκε τίποτα το ανησυχητικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκε το μαύρο κουτί του τουρκικού C-130 που συνετρίβη στη Γεωργία - «Στείλαμε 46 άτομα για να ερευνήσουν το δυστύχημα»
Όπως είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια ομάδα που απαρτίζεται από 46 άτομα, εστάλη από την Τουρκία για να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης από κοινού με τις γεωργιανές Αρχές
Τουρκικό C-130 συνετρίβη στη Γεωργία 5