Κόσμος

Έκλεψε τρεις μάσκες από νοσοκομείο και έφαγε… τρεις μήνες φυλακή!

Τρεις μήνες φυλακή “έφαγε” ένας άνδρας στην Βρετανία,  ο οποίος έκλεψε τρεις προστατευτικές μάσκες από νοσοκομείο του Λονδίνου, μεσούσης της πανδημίας του κορονοϊού,.

Ο Λερούν Χουσέιν, ηλικίας 34 ετών, δήλωσε ένοχος για τις μάσκες, ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου. Ο άνδρας, από το Κλάπχαμ (νότιο Λονδίνο) κατηγορείτο ότι έκλεψε τις μάσκες την Κυριακή το βράδυ από το νοσοκομείο King’s College.

Έκκληση ιατρείου προς… τους κλέφτες!

Την ίδια ώρα, στο Μίντλαντς, ιατρείο απηύθυνε δημόσια έκκληση στους κλέφτες να επιστρέψουν το μοναδικό κουτί με μάσκες, που είχαν αρπάξει.

«Θα μπορούσε παρακαλώ το πρόσωπο εκείνο που έκλεψε το μοναδικό κουτί με μάσκες, το οποίο διαθέταμε για όλο το κτίριο και ευγενικά μας έδωσε ένα οδοντιατρείο χθες, να μας το επιστρέψει;» έγραψε το ιατρείο του Κιντερμίνστερ σε μια δημοσίευση στο Facebook.

«Τις έχουμε ανάγκη για να προστατεύουμε το προσωπικό μας, γεγονός που μας επιτρέπει να παραμένουμε ανοικτοί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr